BURSA İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM PLATFORMU - BİKEP

Proje Açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından;

Buski Genel Müdürlüğü ve 17 İlçe Belediyesi ile birlikte öncelikle İnsan Kaynakları ve Eğitim birim yöneticilerini ve daha sonra diğer birim yöneticilerini bir araya getirerek ;

• Tanışma, Tecrübe Paylaşımı,
  • Bilgi Akışının Sürekliliğini Sağlama,
  •  Var Olan Problemlerin Çözümü İçin Ortak Stratejiler Üretme ve İşbirliğinin Sürekliliğini Sağlamada Etkili Bir Platform Oluşturmak Üzere” Bursa İnsan Kaynakları Eğitim Platformunu oluşturmuş bulunmaktayız.

Proje Akışı

• İlk toplantı İnsan Kaynakları ve Eğitim Platformu adı altında Bursa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. (25 Eylül 2019)
  • Söz konusu 2. Oturum Bursa Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. (25 Aralık 2019)
  • 3.oturum  BUSKİ Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. (23 Haziran 2021)